Spitalul Corabia și cartiere din Orașul Teilor și din Balș au rămas FĂRĂ APĂ

44

S-a întrerupt alimentarea cu apă din rețeaua publică în Corabia la Spitalul Orășenesc, dar și în două cartiere și două străzi. De asemenea, nici de la robinetele locuitorilor unui cartier din orașul Balș nu curge strop de apă. În ambele orașe, reluarea furnizării apei se va relua în cursul după-amiezii.

Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe străzile Carpați și Nicolae Titulescu, în cartierele Dașova și Siliștioara și la Spitalul Orașenesc din orașul Corabia. CAO estimează că serviciul se va relua până la ora 15.00.
,,În zonă, se lucrează la extinderea și reabilitarea rețelelor de canalizare și având în vedere complexitatea acestor lucrărilor executate la mare adâncime, astfel de incidente sunt inevitabile. Oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme pentru că nu este o intervenție programată pe rețele.,, a anunțat Compania de Apă Olt.
Și la Balș s-a întrerupt alimentarea cu apă ân cartierul Teiș, de vină fiind o avarie.
,,Compania de Apă Olt Sediul Secundar Balș intervine, la această oră, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă, în cartierul Teiș. Serviciul de alimentare cu apă este oprit, în toată zona menționată, până la ora 14.00. Vă asigurăm că echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme,, a transmis operatorul.