Marius Oprescu, la doar câteva zile de reconfirmarea în funcția de președinte PSD Olt

387

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, va fi reconfirmat în funcție marți, 22 noiembrie, în cadrul Conferinței Județene. Aceasta va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 16:00. La eveniment sunt așteptați să participe, pe lângă aleșii locali din Olt, și mare parte din conducerea partidului, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu și miniștri social-democrați.

Conferința județeană de alegeri a noii structuri a noii structuri de conducere a PSD Olt va avea loc marți, 22 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 16.00. Singurul candidat înscris în cursă este actualul lider al organizației, Marius Oprescu. În cadrul conferinței, acesta va prezenta colegilor și un bilanț al actualului mandat în fruntea organizației județene. Rezultatele social-democraților sub conducerea lui Marius Oprescu și a echipei sale sunt cele mai bune din toate timpurile, indiferent că ne referim la alegerile locale sau parlamentare.

Surse din cadrul PSD Olt susțin că, din acest motiv, în mare, echipa aflată acum în fruntea organizației se va păstra, cu atât mai mult cu cât toți membri echipei au fost realeși în funcțiile politice deținute în organizațiile din care fac parte.

La eveniment sunt așteptați să participe pe lângă delegați, conducerea partidului în frunte cu președintele Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Stănescu, dar și miniștrii social-democrați din Guvern.