Agroland a deschis un Mega magazin la Caracal. Investiția depășește 100.000 euro

488

Prezentă în județul Olt cu 9 magazine, dintre care două Mega, cea mai mare reţea de magazine pentru gradină, animale de companie și fermă din România a deschis ieri la Caracal al doilea magazin din municipiu și al doilea Mega din județ după Balș. Investiția depășește 100.000 euro, a transmis compania.

Cea mai mare rețea de magazine pentru fermieri din țară a inaugurat ieri la Caracal al doilea magazin, de data aceasta un Mega în care sunt comercializate peste 2600 de tipuri de produse pe o suprafață de 400mp.

Investiția 𝗔𝗴𝗿𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗠𝗲𝗴𝗮 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗰𝗮𝗹 – PetShop & Grădină pentru un magazin dedicat pasionaților de grădinărit și iubitorilor de animale de companie este de 103.415 euro. Inaugurarea s-a făcut ieri cu un concurs în cadrul căruia au fost acordate vouchere de cumpărături, reduceri, iar clienții care au trecut pragul noului magazin au fost încurajați să vină însoțiți de animalele de companie.

În prezent, reţeaua Agroland numără 250 magazine amplasate în oraşe resedinţă de judeţ, oraşe mici şi localităţi importante din zona rurală. În Olt, pot fi găsite magazine la: Caracal, Corabia, Drăgănești-Olt, Izbiceni, Potcoava, Slatina- 2, la care se adaugă două Megal- la Caracal și Balș.