Norvegienii caută 40 de muncitori într-o crescătorie de somon

93

O ofertă de muncă pentru românii care doresc să lucreze peste hotare vine în această perioadă din Norvegia, prin rețeaua Eures. Sunt recrutați muncitori în producție la o crescătorie de somon.

40 de muncitori în producție caută o firmă norvegiană de acvacultură integrată vertical, a cărei producție se întinde de la icre până la vânzarea de produse finite de somon de crescătorie, pentru activități specifice: recoltarea și prelucrarea somonului, inclusiv tăierea manuală, ambalarea, pregătirea, sortarea și altele asemenea. Programul de lucru este de 37,5 ore pe săptămână, se lucrează în ture, astfel încât să se schimbe tura de zi și tura de seară la două săptămâni. Vor exista posibilități de a lucra suplimentar, iar alteori ar putea fi mai puțin de 37,5 ore pe săptămână.
Experiența în domeniul piscicol sau în industria alimentară constituie un avantaj, dar nu o necesitate. Cei interesați trebuie să cunoască limba engleză.
Se oferă un salariu de 199,78 NOK/oră. Contractul este permanent, iar termenul limită pentru aplicare este 15-01-2023.

Oltenii interesați pot trimite CV la Junnette.hernandez@salmar.no ori se pot adresa pentru ajutor și informații suplimentare consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.