Deputatul Chesnoiu, la Sărbătoarea Agricultorilor

105

Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu a participat la Sărbătoarea Agricultorilor, un eveniment dedicat recunoașterii importanței muncii fermierilor.

Deputatul Chesnoiu a onorat invitația Asociației Fermierilor din România la cea de-a XV-a ediție a Sărbătorii Agricultorilor.


„Împreună cu specialiști din agricultură, fermieri din mediul asociativ, reprezentanți din mediul academic am discutat, într-un cadru informal, despre responsabilitatea pe care o avem cu toții de a susține și promova agricultura ca domeniu strategic pentru economia și securitatea națională.
Dialogul dintre asociațiile fermierilor și administrația publică se dovedește a fi cheia succesului pentru promovarea intereselor agricultorilor și securitatea alimentară a românilor.
Ca un moment de mare omagiu am comemorat și onorat amintirea a doi oameni extraordinari, doi susținători neobosiți ai agriculturii și ai fermierului român și nu în ultimul rând, pentru mine, doi prieteni buni, care m-au prețuit și care mi-au fost ghizi în tainele agriculturii, până în ziua în care au trecut în neființă, doamna Adelina POPESCU și inegalabilul Adrian RĂDULESCU (să-i aibă Dumnezeu în paza Sa pentru că sigur îi servesc la îngrijirea Grădinii Raiului)!”, a transmis parlamentarul oltean.