Prysmian recrutează 60 de angajați pentru Centrul de Excelență IT din Slatina

573

Prysmian Grup a demarat campania de angajare pentru noul Centru de Excelență IT din Slatina. Sunt disponibile 60 de posturi pentru completarea echipei până în martie 2023. Participanții au posibilitatea de a accesa programe diferite de training și oportunități la niveul întregrului grup Prysmian.

La Slatina, Prysmian a construit și operează cea mai mare fabrică de fibră optică din Europa, care a devenit un punct de producție global pentru întreaga companie.  Societatea este acum în curs de a deschide Centrul de Excelență în IT în capitala Oltului, care va fi responsabil pentru implementarea agendei globale IT. În acest sens, a fost demarată campania de angajare de profesioniști în IT și au fost încheiate parteneriate cu universități prestigioase din România.

,,Noul Centru de Excelență se concentrează pe recrutarea în cele trei arii de expertiză: Business application, IT Infrastructure și SAP. Prysmian își dorește completarea celor 60 de poziții pentru absolvenții Centrului de Excelență până în martie 2023, urmând ca noii angajați să parcurgă nivelul următor, un program academic de 3 luni cu posibilitatea de a accesa programe diferite de training și oportunități la nivelul întregului grup Prysmian. Această campanie face parte dintr-o campanie mai vastă de angajare prin care se adresează altor 60 de profesioniști în IT de nivel mediu și senior.  Persoanele interesante pot trimite deja CV-uri către careers.ro@prysmiangroup.com, sau pot afla mai multe detalii accesând pagina de Linkedin a Prysmian.,, anunță Cristi Dorombach, Senior PR Consultant.

În ultimii ani Prysmian a investit peste 60 de milioane de euro în România, fiind alături de comunitatea locală din Slatina, prin cele 1.500 de locuri de muncă în cele patru fabrici și biroul local.

Grupul Prysmian este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici. Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Acesta operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecomunicațiilor, Grupul produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date, oferind o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate.