România, în semifinala WTT Slovenia cu Adina Diaconu la dublu feminin. Slătineanca joacă în sferturi și la dublu mixt

23
foto: FRTM

La WTT Contender Nova Gorica, Slovenia, ce are loc între 31 octombrie – 6 noiembrie,  participă 12 sportivi români în toate probele competiției. Din lotul național fac parte și slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu. Doar Adina a ajuns în zona medaliilor.

Sportiva CSM Slatina, componentă a lotului național feminin de tenis de masă, senioare, Adina Diaconu, a ajuns în semifinala WTT Contender Nova Gorica.

,,Pas cu pas spre zona medaliilor! Adina Diaconu și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la WTT Contender Nova Gorica 2022, în proba de dublu feminin, alături de partenera sa din Spania, Maria Xiao. În această dimineață, cele două au înregistrat a patra victorie, obținută la fel de clar împotriva perechii Tatiana Kukulkova/Ema Labosova (Slovacia), scor 3-1 (11-13, 11-7, 11-8, 11-9).
Într-un alt sfert de finală, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman au fost la câteva puncte de duelul direct cu Adina Diaconu și Maria Xiao, dar au pierdut la limită cu suedezele Linda Bergstrom și Christina Kallberg, scor 2-3 (10-12, 9-11, 11-6, 11-6, 8-11).,, anunță Federația Română de Tenis de Masă.

Slătineanca Irina Ciobanu s-a oprit în runda 4 la simplu feminin după ce a fost înfrântă de indianca Diya Chitale cu 2-3, în timp ce Adina Diaconu s-a oprit la simplu feminin în runda 2, înfrântă cu 2-3 de franțuzoaica Marie Migot, însă are șanse la medalii la dublu feminin și dublu mixt. Astfel, la dublu feminin va juca semifinala alături de spanioloaica Maria Xiao, în timp ce la dublu mixt va juca azi în sferturi alături de Cristian Pletea cu cealaltă echipă românească- Ovidiu Ionescu/ Bernadette Szocs.

Meciurile pot fi urmărite aici–> https://bit.ly/3SMPOcP