Bărbat din Balș, căutat de poliție. A dispărut de două zile

123

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din orașul Balș, care a plecat voluntar de domiciliu și nu a mai revenit. Familia și oamenii legii solicită ajutorul populației pentru a da de urma celui dispărut.

Polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați ieri după-amiază de o femeie din orașul Balș, cu privire la faptul că, în data de 31 octombrie, în jurul orei 12:00, fiul său, MĂCEȘANU IULIAN MARIAN, în vârstă de 32 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Oamenii legii l-au declarat dispărut și îl caută pe bărbat, solicitând ajutorul populației.
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,85 metri, constituție atletică, păr blond, cu început de chelie în partea din față, ochi căprui, iar, ca semn particular, acesta are o cicatrice la obrazul drept.
La momentul plecării, acesta purta o bluză de trening de culoare gri cu dungi negre, pantaloni de trening de culoare gri, pantofi sport negru cu alb, iar pe cap purta o șapcă neagră.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!