S-a crezut la raliu! Un gorjean a ,,testat,, Drumul Expres cu 222km/h în zona localității Slătioara

172

Cu peste o SUTĂ de kilometri la oră a depășit viteza maximă admisă un șofer din Gorj pe Drumul Expres Pitești- Craiova, tronsonul Slatina- Balș. Tânărul a apăsat pedala de accelerație în zona Slătioara până la nu mai puțin de 222km/h. Oamenii legii i-au întrerupt raliul și l-au sancționat corespunzător.

Un autoturism a fost depistat aseară circulând cu o viteză foarte mare pe Drumul Expres 12.
,,La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 20:15,  polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, un autoturism, ce circula cu viteza de 222 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ionești, județul Gorj.,, transmite IPJ Olt.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. În plus, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.