FOTO/ Prins de jandarmi, după ce a furat băuturi alcoolice dintr-un magazin din Slatina

625

Un hoț care a sustras dintr-un magazin din Slatina miercuri seară mai  multe sticle cu băuturi alcoolice a fost identificat azi de către jandarmi. Confruntat cu imaginile de pe camerele video, bărbatul nu a mai putut nega fapta. Acesta mai avea asupra sa câteva sticle cărora nu le-a putut justifica proveniența.

În seara zilei de 26 octombrie a.c., un bărbat a părăsit un magazin din Slatina fără să achite produsele pe care le avea într-un coș metalic și unul din plastic. Nu a putut scăpa însă de oamenii legii. Azi, el a fost identificat de către jandarmi în zona cartierului Steaua din municipiul Slatina.
,,Echipajul de jandarmerie a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, precum și la controlul corporal și al bagajelor.
În rucsacul său au fost găsite 5 sticle de băuturi alcoolice fără a putea prezenta dovada provenienței acestora.
Colegii noștri s-au deplasat la magazinul din care ar fi sustras sticlele și au solicitat lucrătorilor să permită vizionarea înregistrărilor.
Imaginile camerelor de supraveghere surprind cum bărbatul părăsește magazinul fără să achite produsele.,, declară Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.
Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.