Tineri de 18 și 16 ani din Olt, UCIȘI în locuință. Criminalul le-a ascuns corpurile într-o casă părăsită

2712

Un tânăr de 18 ani și iubita sa de 16 ani din județul Olt, comuna Seaca au pierit în mâinile unui individ care i-a ucis în propria lor locuință din Turnu Măgurele. Pentru a-și ascunde crima, făptașul le-a dus trupurile neînsuflețite în comuna Drăgănești de Vede, într-o casă părăsită. Le-a cărat corpurile în portbagaj și le-a aruncat în casa de peste drum de locuința sa, cu scopul ca a doua zi să le îngroape în pădure. Băieții erau colegi de găinării tocmai ispășindu-și o pedeapsă la domiciliu într-un dosar penal. Suspectul, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut în arestul IPJ Teleorman.

Ieri, 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112  faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său David, de 18 ani și concubina acestuia, Cosmina, de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele. Poliția le-a dat de urmă într-o casă părăsită, însă erau decedați.

,,Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma  activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni  cauzând decesul. Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într- o casă de locuit părăsită.,, transmite IPJ Teleorman.
 Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.