Accident cu patru victime, aseară, la Fălcoiu

361

Patru persoane au ajuns la spital aseară, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 64, în afara localității Fălcoiu. Vinovat de producerea impactului între două autoturisme se face un șofer vâlcean, ce nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Prundeni, județul Vâlcea și celălalt în vârstă de 32 de ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, s-a produs aseară, în jurul orei 20.10, în afara localității Fălcoiu. Patru persoane au necesitat îngrijiri medicale.
,,În urma evenimentului, cei doi conducători auto și alte doua persoane, pasagere in autoturismul condus de bărbatul in vârstă de 36 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.