O fabrică norvegiană caută 40 de muncitori români la prelucrarea somonului

225
Imagine cu rol ilustrativ

Angajatori din nouă țări din Spațiul Economic European caută în România, prin intermediul rețelei Eures, viitori angajați. Oferta cuprinde 244 de locuri de muncă, printre care și o ofertă pentru 40 de muncitori în producție într-o societate de acvacultură integrată vertical, a cărei producție se întinde de la icre până la vânzarea de produse finite de somon de crescătorie.

Oltenii care caută de muncă în afara granițelor au în această perioadă o ofertă venită din partea unui angajator norvegian într-o fabrică de pește. SalMar As caută prin intermediul rețelei Eures 40 de muncitori români în producșie pentru recoltarea și prelucrarea somonului, inclusiv tăierea manuală, ambalarea, pregătirea, sortarea și altele asemenea. Programul de lucru este de 37,5 ore pe săptămână și se lucrează în ture.

Doritorii trebuie să cunoască limba engleză. Salariul oferit este de 199,78 NOK ( coroane norvegiene) pe oră. Contractul este permanent.

Termenul limita pentru aplicare este 31 octombrie, oltenii interesați putând apela pentru detalii suplimentare și ajutor la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt- consilierul Eures.

Azi, prin rețeaua Eures sunt disponibile 244 de locuri de muncă, oferte fiind făcute de angajatori din: Norvegia, Spania, Lituania, Finlanda, Slovenia, Malta, Danemarca, Belgia și Polonia.