Se fac angajări la uzina de țevi din Slatina și fabrica de cablaje auto din Caracal. Ce beneficii oferă angajatorii

700

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă, zonele Slatina și Caracal, care doresc să se angajeze într-o fabrică din apropiere, au două oferte venite din partea unor angajatori mari. Este vorba despre uzina de țevi TMK Artrom Slatina și fabrica de cablaje auto Yazaki Caracal. Pe lângă salarii, cele două companii își ofertează salariații și cu bonusuri.

Uzina de țevi din Slatina, una dintre cele mai mari companii de pe platforma industrială a municipiului, continuă seria angajărilor, având nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesați pot depune CV-ul pe adresa hr@tmk-artrom.eu sau la sediul societății din str. Drăgănești, TMK Artrom recrutând: laminatoriști, mecanici, metalurgiști și operatori producție. Anunțul de angajare se adresează celor care au calificare în ocupația cerută, nivel de studii liceale ori școală profesională, disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi și dorință de muncă.

Fiind una dintre cele mai mari producătoare de țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, companie siderurgică de top oferă: salariu atractiv, bonuri de masă, prime lunare, decontarea costurilor de transport cu 50% în municipiu și 40% pentru cei care fac naveta din localitățile învecinate, bilet de odihnă, prime de vacanță sau voucher pentru servicii turistice, asigurare privată de sănătate și asigurare de viață, precum și formare profesională la locul de muncă. Concursul se va ține în data de 24 octombrie la sediul societății din Slatina și va fi susținut sub forma unui interviu.

Și japonezii de la Yazaki, principal jucător la nivel mondial în industria auto (cablaje), caută noi angajați pentru fabrica din Caracal. Compania oferă salarii ce pornesc de la 2660 lei, la care se adaugă tichete de masă (20 lei pe zi), ore suplimentare plătite dublu, prime (de Crăciun, Paște, concediu, 1 Iunie, etc), transport gratuit la domiciliul angajatului, asigurare medicală și calificare la locul de muncă. Cei interesați de mai multe detalii au la dispoziție un nr. de telefon: 0722.376.494.

Yazaki a deschis fabrica de la Caracal în 2011, aceasta livrând cablaje pentru Ford Craiova.