Gala Excelenței în Educație: CJ Olt a oferit 758 de premii celor mai buni elevi și profesori

400

Consiliul Județean Olt a premiat azi excelența în educație. Administrația olteană a oferit nu mai puțin de 758 de premii celor mai buni elevi și  profesori, care au reușit să obțină rezultate remarcabile la olimpiadele școlare, susținute la nivel internațional, național și județean.

Azi,  Sala de Festivități a Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina a găzduit Gala Excelenței în educației, eveniment anual organizat de către Consiliul Județean Olt prin care autoritățile județene  susțin și premiază performanța școlară, încurajând astfel elevii la noi rezultate de excepție.

„Din toate acțiunile noastre, dacă măcar un copil este motivat, să știți că este un câștig și o considerăm o acțiune de succes. De fiecare dată încercăm să fim prezenți pentru a motiva elevii și profesorii, în același timp, de a obține rezultate la olimpiadele școlare. ”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Valoarea totală a premiilor acordate se ridică la 180.672 lei. Festivitatea a fost presărată cu momente artistice susținute de copii.