Spitalul Balș caută sudor și referent. Concursul, organizat în noiembrie

277

Spitalul Orăşenesc Balş a scos la concurs în vederea angajării două posturi destinate persoanelor cu studii medii. Candidații trebuie să susțină o probă scrisă și interviu.

La Spitalul Balș se organizează luna viitoare  concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de muncitor calificat IV – sudor în cadrul Compartimentului muncitori activitatea de întreținere clădiri și instalații de apă, lumină și încălzire și un post de referent debutant în cadrul Compartimentului aprovizionare, transport. Candidații pot avea studii medii, nefiind cerută vechimea în muncă. Pentru postul de muncitor se cere diplomă curs calificare sudor.

25 octombrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Concursul se va organiza pe 2 noiembrie proba scrisă și pe 8 noiembrie interviul.

Cei interesați pot afla date suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs de pe site-ul unității medicale și/sau la sediul spitalului din str. N. Bălcescu nr. 115, telefon 0249/451.651.