Agresorii de la Balș au ajuns în ARESTUL IPJ Olt

571

Scandalul de la Balș, în care au fost implicate trei persoane, bărbatul agresat în bar de un localnic și un slătinean reclamând și faptul că a doua zi intimidarea și amenințarea sa a continuat auzind focuri de armă trase spre locuința sa, s-a lăsat cu reținerea celor doi bărbați învinuiți.

Bătut duminica trecută într-un bar din localitate, un bălșean a depus reclamație la poliție cum că  agresorii și-au continuat intimidarea și că ar fi tras focuri de armă spre locuința sa. Polițiștii nu au găsit în mașina indicată arme la percheziție și nici asupra persoanelor din autoturism, însă amenințările lansate public pe o rețea de socializare de unul dintre agresori i-au determinat să ia măsura reținerii. Astfel, oamenii legii au dispus reținerea celor doi bărbați, de 36 și 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, ambii fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

DETALII caz:

Bătaie într-un bar din Balș. Victima spune că a doua zi agresorii au tras cu arma spre locuința sa | Realitatea Oltului

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, dar și  de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar cei reținuți urmează a fi prezentați autorităților abilitate în vederea dispunerii măsurilor legale.