Accident la Jitaru cu trei mașini implicate și două victime

308
foto: amator

Un accident de circulație soldat cu victime s-a petrecut astăzi, 10 octombrie, în jurul orei 14:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru. Două persoane au ajuns la spital.

Trei autoturisme au fost implicate azi într-un accident rutier produs la Jitaru: un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul Potcoava și un autoturism ce se afla staționat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu victime.
,,În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.  Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă