TMK Artrom face din nou angajări la uzina din Slatina

229

Uzina de țevi din Slatina continuă seria angajărilor, având nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesați pot depune CV-ul pe adresa hr@tmk-artrom.eu sau la sediul societății din str. Drăgănești, concursul fiind organizat sub forma unui interviu.

Se fac din nou angajări la una dintre cele mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei. TMK Artrom recrutează personal pentru posturi de: laminatoriști, mecanici, prelucrători prin așchiere/ strungari, debitatori. Anunțul de angajare se adresează celor care au calificare în ocupația cerută, disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi și dorință de muncă.

Una dintre cele mai mari producătoare de țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, companie siderurgică de top oferă: salariu atractiv, bonuri de masă, prime lunare, decontarea costurilor de transport cu 50% în municipiu și 40% pentru cei care fac naveta din localitățile învecinate, bilet de odihnă, prime de vacanță sau voucher pentru servicii turistice, asigurare privată de sănătate și asigurare de viață, precum și formare profesională la locul de muncă.
Concursul se va ține în data de 17 octombrie la sediul societății din Slatina și va fi susținut sub forma unui interviu.

Știri recente despre Artrom Slatina:

Noi investiții la TMK Artrom: instalație de control cu ultrasunete la Slatina, eficientizare energetică la Reșița | Realitatea Oltului