Atenție, șoferi: transport cu DEPĂȘIRI pe ruta Sibiu- Giurgiu prin GĂNEASA!

60

Conducătorii auto sunt atenționați de către Compania Națională a Infrastructurii Rutiere că în perioada următoare pot întâlni în trafic pe ruta Sibiu- Giurgiu un transport cu gabarit depășit. Vehiculul ce transportă un agregat va trece și prin județul Olt, prin Găneasa.

În perioada  15– 22 septembrie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Sibiu – A1 – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC (Centura de Ocolire Călimănești) – DN7 Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64 – Găneasa – DN65 – Pitești – DN65B – A1 – DNCB – DN6 – Ghimpați – DN5B – Giurgiu – DN5 – Giurgiu Pod PTF.

Vehiculul transportă un agregat și are lățimea maximă de 3,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Potrivit legislației rutiere,  viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

,,Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu,, anunță CNAIR.