CSM Slatina, prima victorie din actualul sezon al Ligii Florilor

16

Echipa de handbal CSM Slatina și-a trecut în cont prima victorie din actualul sezon al Ligii Florilor. Sportivele slătinene au câștigat cu 24 la 18 întâlnirea de pe teren propriu cu CSM Galați. În ciuda obținerii celor trei puncte puse în joc, Victorina Bora s-a declarat nemulțumită de prestația elevelor sale. La fel s-a declarat și antrenorul gălățencelor.

Handbalistele slătinence au intrat pe terenul de joc în meciul de ieri cu CSM Galați, contând pentru etapa a IV-a a Ligii Florilor, cu dorința de a obține primele puncte din acest sezon Deși au dominat jocul, preluând conducerea pe tabela de marcaj încă din primul minut, pe fondul greșelilor individuale, multe dintre ele neforțate, jucătoarele antrenate de Victorina Bora au intrat la vestiare cu un avans de doar un gol, scor 12-11.

Repriza secundă a adus o claritate mai bună în jocul handbalistelor de la CSM Slatina care reușesc să se desprindă de adversare. Mai atente și cu un joc mai eficient, ele au obținut primele trei puncte puse în joc. La finalul întâlnirii tabela de marcaj a indicat victoria elevelor Victorinei Bora cu 24 la 18. Acest lucru nu a mulțumit-o pe antrenoarea de la CSM Slatina care a catalogat prestația jucătoarelor ca fiind cea mai slabă din actualul sezon. Aceeași părere a avut-o și antrenorul gălățencelor care nu au reușit până acum să obțină niciun punct din cele 12 puse în joc.

În urma victoriei de ieri, CSM Slatina ocupă poziția 10 în clasamentul Ligii Naționale cu trei puncte, în timp ce CSM Galați continuă să dețină ultimul loc.