CSM Slatina formează GRATUIT grupă începători karate tradițional

81

Secția de karate tradițional a Clubului Sportiv Municipal la Primăriei Slatina anunță demararea înscrierilor pentru formarea unei noi grupe de sportivi. Începătorii vor fi antrenați gratuit, de către antrenorul emerit al sportului Alin Robert Andrii.

Una dintre secțiile CSM cu rezultate de excepție pentru sportul slătinean este cea de karate tradițional. Pentru cei care doresc să cunoască tainele acestui sport, un sistem excelent de a ține în formă și armonie corpul și mintea, se va forma o grupă de începători, pregătirea nefiind contracost, ci susținută financiar, la fel ca și pentru alte ramuri sportive, de către administrația municipală.

Pregătirea se va derula la Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu, programul fiind: luni și vineri- între orele 13.00 -14.00, sâmbătă și duminică- orele10.00 -12.00. Cei care doresc să se înscrie, pot afla mai multe informații fie de pe pagina de socializare a antrenorului, fie de la clubul sportiv.

Este cunoscut faptul că acest sport te ajută să-ți îmbunătățești: calitățile motrice, capacitatea de concentrare și atenție, perseverența și dezvoltarea continuă, încrederea și respectul de sine, diplomația si autoapărarea.

Ultimele rezultate de excepție ale secției CSM sunt la Brăila, unde în perioada 9-11 septembrie, pe faleza Dunării și esplanada acesteia, s-au desfășurat  FINALA Campionatului Național de Karate Tradițional, ediția a XXXI pentru cadeți, juniori, tineret și seniori și Cupa României. Clubul slătinean a câștigat: AUR – kata individual masculin seniori prin IONICĂ ȘTEFAN și  BRONZ – kata echipe masculin seniori prin IONICĂ ȘTEFAN și BĂLUȚĂ PETRU.