Minor DISPĂRUT de la Serviciul Social Caracal. Poliția solicită sprijinul populației pentru a-l găsi

64

UPDATE: Minorul a revenit la centru și a precizat că pe perioada cât a lipsit s-a aflat la domiciliul bunicii sale din comuna Fărcașele și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani din municipiul Caracal, care a plecat voluntar de la Serviciul Social din aceeași localitate și nu a mai revenit.

Polițiștii Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați aseară de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din municipiul Caracal, cu privire la faptul că ieri după-amiază, în jurul orei 16:00, un tânăr din cadrul instituției a plecat voluntar și nu a mai revenit. GHEORGHE GABRIEL MIHAI are17 de ani și este din municipiul Caracal.
Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, fața ovală, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, avea tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciulițe.
La momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!