Misiune cu succes: Copil de 2 ani rătăcit la Slatina Summer Fest, găsit imediat de polițiști și jandarmi

293

Pe lângă misiunea de asigurare a ordinii publice la Slatina Summer Film, una dintre cele trei manifestări derulate în paralel în acest weekend în capitala județului Olt, polițiștii și jandarmii au încheiat cu succes și misiunea de căutare a unui copil de 2 ani rătăcit prin mulțime. Acesta a ajuns în siguranță în brațele părinților în scurt timp.

Deschiderea primei ediții a manifestării “Slatina Summer Film” a însemnat pentru mii de slătineni un prilej de relaxare și voie bună în acest week-end în Parcul Tineretului, acolo unde s-au mai derulat și Istanbul Street Food și Summer Concert. Se știe faptul că numai câteva clipe de neatenție asupra copilașilor pot avea consecințe nefaste, însă nu a fost cazul la Slatina ieri seară, în ultima zi de festival, grație vigilenței sporite a oamenilor legii.
,,Din fericire pentru un părinte care a solicitat sprijinul polițiștilor și jandarmilor aflați în Parcul Tineretului la Festivalul Slatina Summer Film, seara s-a încheiat cu bine! Forțele de ordine au fost alertate de tatăl unui copil de 2 ani care s-a rătăcit în mulțime. În baza unei descrieri sumare a copilului, toți colegii noștri prezenți la misiune, împreună cu polițiștii l-au căutat pe Ștefan. După câteva minute, colegii noștri l-au zărit în apropierea Parcului Tineretului, lângă o stradă circulată de mașini și l-au înapoiat imediat tatălui.,, a anunțat Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.