DN 65, inundat cu bere în urma unui accident

155

Un camion încărcat cu bere s-a răsturnat miercuri seara pe drumul național DN 65, în apropierea comunei Colonești. În urma impactului, mare parte din marfă a ajuns pe drum. A curs atâta bere din sticlele sparte încât aceasta a curs continuu pe șanțul de pe marginea drumului.

În apropierea comunei Colonești, pe DN65 a avut loc un accident rutier mai neobișnuit. Un autocamion încărcat cu bere s-a răsturnat după ce șoferul a făcut o manevră bruscă iar mastodontul a intrat în balans. Mare parte din marfă a ajuns pe carosabil. Berea scursă din sticlele sparte a inundat drumul și a curs ca un pârâu prin șanțul de pe marginea drumului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autocamion, format din cap tractor și semiremorcă, ce se deplasa pe direcția Pitești către Slatina, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, care nu a asigurat corespunzător marfa, iar într-o curbă,  aceasta a alunecat pe podea, a rupt prelata și s-a răsturnat pe partea carosabilă.” au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Din primele cercetări s-a constatat că șoferul nu consumase alcool. Pentru producerea nedoritului eveniment, acesta a fost sancționat contravențional cu 870 lei și a primit din partea oamenilor legii autorizația de reparații.