VIDEO Anexe gospodărești distruse de un incendiu la Movileni

124

Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Movileni. Până la sosirea salvatorilor flăcările s-au extins și au cuprins o altă anexă, dar și un utilaj agricol. Din fericire nu  au existat victime. pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.

Un apel la 112 dat de un localnic din Movileni, în această dimineață, semnala faptul că o anexă gospodărească este cuprinsă de foc. Până la ajungerea salvatorilor de la ISU și a celor voluntari din localitate, focul s-a extins și a mai cuprins o anexă gospodărească din vecinătate, dar și un tractor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, acționează în comuna Movileni, sat Bacea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai mult anexe gospodărești și un tractor. La locul evenimentului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni, cu o autospecială de stingere și o cisternă”, a transmis ISU Olt prin intermediul purtătorului de cuvânt Alin Băsășteanu.

Incendiul a fost stins. Pe parcursul intervenției, salvatorii olteni au asistat la fața locului unul dintre proprietarii anexelor gospodărești distruse de flăcări care a suferit un atac de panică. El a refuzat transferul la spital.

Salvatorii fac acum cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului care, din fericire, nu a făcut victime.