TMK caută angajați. Se oferă salarii atractive, bonuri de masă și diverse prime

207

Scăpată de restricțiile financiare impuse de comunitatea europeană în urma războiului din Ucraina ca urmare a acționariatului rus, Uzina de țevi de la Slatina continuă activitatea economică. În această perioadă TMK face angajări. Caută salariați pentru controlul calității, laboranți dar și strungari. Compania promite salarii atractive, bonuri de masă și prime lunare.

TMK-ARTROM caută să angajeze mai multe persoane. Este vorba de controlor calitate CND, strungar și operator laborator fizic. Compania promite salarii atractive, bonuri de masă și prime lunare, de concediu, vouchere turistice și asigurare privată. Nivelul tichetelor de masă se ridică la 30 lei pe zi.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de criterii precum:

– Studii medii profil tehnic;

– Calificare / diploma in meseria ceruta (pentru postul de strungar);

– Cunoștinte operare calculator;

– Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi;

– Seriozitate, perseverenta si dorința de a învăța lucruri noi;

– Abilități de comunicare si lucru in echipa;

Pentru detalii suplimentare cei interesați se pot adresa Serviciului Resurse Umane, telefon: 0372 498 193. Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa de email: hr@tmk-artrom.eu. Concursul  va fi susținut la sediul TMK-ARTROM din Slatina, str. Drăgănești, nr. 30, in data de 12.08.2022, ora 11:30.

Concursul constă, pentru strungari, în interviu și proba de lucru, iar pentru controlori calitate si operator laborator fizic, în interviu și un chestionar  tehnic cu întrebări generale.