Primăria Slatina continuă să investească în infrastructura rutieră. Ample lucrări pe strada Tunari din Slatina

262
Lucrările de modernizare a străzii Tunari și supralărgire a acesteia au fost demarate de câteva zile. Pentru că ele se suprapun cu cele realizate de CAO în vederea introducerii noilor rețele de apă și canal, administrația slătineană a decis ca circulația în zonă să se desfășoare doar dinspre bulevardul AI Cuza spre strada Drăgănești.

Noile reguli de circulație vor fi valabile pe toată durata desfășurării acestor lucrări care sunt unele ample. Practic, dimensiunea actualelor trotuarelor va fi redusă pentru a se putea amenajate noi locuri de parcare, dar și supralărgirii părții carosabile. Durata estimată de realizare a acestor lucrări este de cinci luni.

Valoarea totală a investiției se ridică la 1.701.406,78 lei, fără TVA. Lucrarea ar urma să fie executată în cinci luni, de la începere. Aceasta face parte dintr-un contract-cadru încheiat de Primăria Slatina cu trei firme de construcții pentru perioada 2019 – 2023, în cadrul căruia urmează să fie reabilitate peste 100 străzi din municipiu.