Preot rănit în incendiul care a cuprins casa parohială

590

Un preot a suferit arsuri în zona capului după ce casa parohial, construită pe structură de lemn, a fost mistuită de flăcări. Acesta se afla acasă împreună cu soția. Pompierii au intervenit de urgență.

Un incendiul puternic a pornit la podul unei casei parohiale, vechi de peste 100 de ani, din localitatea Liviu Rebreanu, județul Bistrița-Năsăud. Preotul de 38 de ani a fost rănit în încercarea de a-și salva soția și de a stinge flăcările. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să salveze o mare parte din casă și bunurile aflate în aceasta.

„Un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a suferit arsuri superficiale la nivelul capului, a primit asistență medicală (prim ajutor) din partea paramedicilor SMURD și a refuzat transportul la spital. Incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de cca 200 mp, dar prin intervenția promptă a pompierilor năsăudeni, focarele au fost localizate rapid, iar interiorul casei și cea mai mare parte a podului au fost salvate. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor și îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița Năsăud.