FOTO/ Polițiștii au mișunat prin Slatina, verificând consumul de droguri, alcool și scandalagiii pe străzi, în baruri și săli de jocuri de noroc

576

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, împreună cu laboratorul mobil de siguranță rutieră din cadrul Serviciului Rutier Olt, au desfășurat azi-noapte, 29/30 iulie, mai multe activități în municipiul Slatina ce au avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, consumului și a traficului de droguri, precum și prevenirea și combaterea consumului de alcool sau de substanțe psihoactive la volan.

Polițiștii rutieri au testat cu aparatele etilotest și drug test peste 50 de conducători auto, nefiind rezultate teste pozitive.  Totodată, polițiștii rutieri au informat conducatorii auto cu privire la consecințele consumului de alcool sau de substanțe psihoactive la volan și le-au recomandat să respecte regulile de circulație și să adopte o conduită preventivă în mers.
Polițiștii de ordine publică și de investigații criminale s-au deplasat pe stradă și în zona barurilor și a societăților cu profil de săli de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, unde au legitimat peste 70 de persoane. Polițiștii le-au recomandat persoanelor legitimate să respecte normele de conviețuire socială, să nu deranjeze ordinea și liniștea publică și să aibă grijă de bunurile personale.
IPJ Olt atrage atenția că astfel de activități vor continua și în perioada următoare și reamintim faptul că principalul scop al polițiștilor este acela de a asigura un climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.