Elevii cu cele mai bune rezultate la Evaluare și BAC, PREMIAȚI de Primăria Scornicești

98

,,Copiii Scorniceștiului merită felicitări și susținere din partea tuturor,, -susține edilul orașului Scornicești, azi fiind recompensați cei mai buni absolvenți ai unităților de învățământ gimnazial și liceal din orașul de pe Plapcea.

Și în acest an administrația orașului Scornicești a decis să-i recompenseze pe cei mai buni elevi din anii terminali de gimnaziu și liceu, recunoscându-le munca și totodată încurajând performanța la nivel urban. Azi, în sala de ședințe a Consiliului Local, tinerii de excepție ai localității care au obținut medii remarcabile la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au fost premiați. Recompensa a constat în premii în bani, diplome de excelență și cărți utile pentru viitor.
,,Îi felicit pe toți pentru rezultatele obținute, pe părinții și bunicii care i-au crescut, dar și pe dascălii care, în fiecare zi, de la catedră, i-au îndrumat!
Îmi doresc foarte mult ca performanțele lor să fie urmate și de colegii din clasele mai mici, le urez mult succes în viitor și sunt convins că ne vor face cinste și de acum încolo, oriunde s-ar afla! ,, le transmite primarul Daniel Tudor.