Se fac angajări pentru reabilitarea DN6- zona Caracal. Salariile pot ajunge la 5000 lei/lună

436

O ofertă de muncă în domeniul construcțiilor este făcută în această perioadă de către firma care lucrează la reabilitarea drumului național ce face legătura între capitala țării și capitala Băniei pe ruta Alexandria- tronsonul ce tranzitează județul Olt. Sunt căutați muncitori cu diverse calificări.

Se caută muncitori pe șantierul Drumului Național 6 Alexandria- Craiova, zona Caracal. Firma care execută lucrările de reabilitare angajează: dulgheri, fierari-betoniști, muncitori necalificați, muncitori pavaje, sudor, instalatori, șoferi profesioniști- autobasculante și autobetoniere, mecanic utilaje și pompagiu. Anunțul privind recrutarea de personal este popularizat de către primăriile din Olt prin care trece DN6: Caracal, Mihăești, Radomirești, Dăneasa și Stoenești.

Se oferă salarii atractive, în funcție de calificare, ce pot ajunge la 5000 lei/lună, bonuri de masă și, după caz, cazare. Se lucrează de luni până vineri între orele 8.00- 18.00 și două sâmbete pe lună.

Reabilitarea DN6 pe raza județului Olt presupune reparații covor asfaltic și reabilitarea a 9 poduri, inclusiv reparații capitale la podul de la Stoenești.