Comuna Valea Mare se pregătește de mare sărbătoare

200

La finele săptămânii viitoare, pe 7 august, va fi mare sărbătoare în comuna Valea Mare. Localitatea serbează Ziua Comunei cu un adevărat regal folcloric, pe scenă urcând artiști locali, artiști profesioniști ai județului, dar și invitați speciali.

Administrația comunei Valea Mare pregătește de zor organizarea celei de-a V-a ediții a zilei localității. Toți cetățenii au fost invitați să participe duminică, 7 august, la manifestarea organizată pe Stadionul Dârjovul Valea Mare.

,,Vă invit, duminică 7 august, la cea de-a cincea ediție a sărbătorii „Zilei Comunei – Valea Mare”, sărbătoare care tinde să devină tradiție grație dumneavoastră care participați, de la an, la an, în număr cât mai mare. Și de această dată vom petrece oltenește alături de artiști invitați renumiți. Vă urez distracție plăcută!,, a anunțat primarul George Daniel Iancu.

Manifestarea va începe încă de la ora 13.00, cu activități de divertisment, spectacolul urmând a fi deschis spre seară de ansamblul de tineri din localitate, pe scenă urcând apoi soliști profesioniști ai Ansamblului Folcloric Doina Oltului, acompaniați de orchestra condusă de dirijorul Cristian Dumitru, invitate speciale fiind tânăra artistă din comună Diana Monete și îndrăgita solistă Emilia Ghinescu. Petrecerea se va termina târziu în noapte, cu un foc de artificii.