Accident în Slatina: mașină proiectată într-un stâlp de iluminat public, două femei au ajuns la spital

263

Azi-noapte, în jurul orei 01:00, un accident rutier a avut loc la intersecţia Bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Primăverii, din municipiul Slatina. Două femei au ajuns la spital.

Un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din municipiul Slatina a intrat noaptea trecută în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, acesta din urmă fiind proiectat într-un stâlp de iluminat public.
,,Imediat după coliziune, tânăra, în vârstă de 19 ani și o femeie, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de pasager, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
 Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă,  fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.