Accident la Balș: Doi bicicliști răniți, transportați la Spitalul Craiova

983
foto: Amator

Un accident rutier soldat cu rănirea a doi bicicliști, ale căror răni au impus transferarea de la Spitalul Balș la cel din Craiova, a avut loc azi-dimineață pe strada Gheorghe Vasilescu, din orașul Balș.

Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bobicești, ce se deplasa din direcția Oboga către Balș, a acrosat azi doi bicicliști, unul în vârstă de 39 de ani, iar celălalt în vârstă de 43 de ani, ambii din orașul Balș, ulterior autoturismul intrând în coliziune cu un gard din plasă de sârmă.  Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bicicliștilor.
,,În urma evenimentului, cei doi bicicliști au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Orășenesc Balș, iar ulterior au fost transferați la o unitate spitalicească din municipiul Craiova, județul Dolj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celor doi bicicliști le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la unitatea spitalicească.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.