Comunitatea din Izvoarele, mobilizată de primar să ajute un localnic cu trei copii să aibă casă

305

Pentru că locuiește în condiții improprii într-o cameră improvizată într-o baracă împreună cu soția, cei trei copii și soacra, un cetățean al comunei Izvoarele a primit un ajutor nesperat: edilul localității a demarat o campanie pentru a ajuta familia să ridice casa rămasă la stadiul de construcție iar anotimpul rece să nu le prindă pe cele cinci suflete fără locuință.

Cetățenii comunei Izvoarele și nu numai sunt mobilizați de către primarul Florian Constantin să întindă o mână de ajutor unui consătean pentru a avea un acoperiș deasupra capului. Edilul a lansat și un apel pe pagina de socializare.

,,La noi în sat s-a întors unul dintre fiii ratacitori . Dupa 20 de ani de munca prin diferite comune și stâne de oi s-a ales cu o soție, 3 copii și o soacra , aceasta este toata averea lui , casa parinteasca nu mai exista . Cu bruma de economii și cu multa voința încearca sa ridice un adapost pentru copiii lor însa datorita crizei economice visul lor s-a naruit .Fac apel la toți cetațenii de buna credința sa ajutam cu ce putem fiecare . Impreuna cu consiliul local al Comunei Izvoarele o sa supunem în ședința de Consiliu și aceasta situație și vom lua o hotarare buna . Va mulțumesc în numele acestei familii! ,, este apelul lansat de primarul Constantin.

Demersul a dat și primele rezultate bune. O mână de ajutor va fi întinsă familiei de către președintele GAL-ului din zonă. ,,GAL VEDEA GAVANU BURDEA va veni în sprijinul acestei familii cu o suma de bani, din care se poate cumpăra materiale de construcție. Vom supune aceasta hotărâre CONSILIULUI DIRECTOR și vom veni cu siguranță în sprijinul acestor oameni necăjiți., a anunțat președintele Titel Ciobanu.

Un alt om cu suflet a anunțat că va dona geamurile termopan. Cei care doresc să ajute familia din Izvoarele, pot contacta administrația locală.