Viața unui copil de 10 luni din Mărunței costă 175.000 de euro. Este internat în Turcia iar părinții imploră ajutorul semenilor

232

Oltenii sunt din nou chemați să se mobilizeze pentru a salva viața unui seamăn. De data aceasta este vorba despre un copil de nici un an de zile care a trecut deja prin extirparea unei tumori intracraniene și mai are o tumoră pe partea dreaptă. Micuțul este internat la spitalul Medical Park din Turcia. Părinții au reușit să strângă o sumă uriașă de bani, însă le mai trebuie 135.000 euro pentru tratament și au făcut apel la semeni pentru ajutor.

,,Mă numesc Nicoleta Stan din comuna Mărunței, judet Olt și sunt mama lui Cezar, bebelușul meu de doar 10 luni. Vin în fața dumneavoastră implorând să mă ajutați să-mi salvez bebelușul, are cancer la cap iar lupta este contra cronometru. Viața lui costa 175.000 euro, suntem disperați și implorăm ajutor. În genunchi vă rog, vă rog să mă ajutați să îmi salvez bebelușul., este apelul disperat al mamei lui Cezar, un micuț diagnosticat cu cancer.

Coșmarul familiei Stan a început pe 10 mai, când Cezar a făcut febră iar medicii l-au suspectat inițial doar de un roșu în gât. Cum starea micuțului s-a înrăutățit, investigațiile la un spital din Capitală au confirmat temerile părinților: o tumoare pe partea dreaptă și o tumoare pe partea stângă. Cezar a fost operat la Spitalul Marie Curie, fiind scoasă parțial tumoarea din partea dreaptă iar pe partea stângă nu s-a intervenit deloc, riscurile fiind foarte mari.

,,Au trimis probă la biopsie iar rezultatele biopsiei sunt devastatoare, cancer atipic, extrem de agresiv, grad 4. Nu s-a găsit soluție pentru el în România și am plecat de urgență în Turcia. În prezent suntem internați la spitalul Medical Park din Turcia unde medicii au găsit o soluție pentru Cezar. Un tratament extrem de complex care presupune chimioterapie, transplant de celule stem și operatie pentru extirparea tumorii din partea stângă.

Acest tratament complex îmi poate salva bebelușul însă costurile sunt enorme, 175.000 euro. Nu știu dacă v-ați simțit vreodată neajutorați, este imposibil de descris…sunt panicată și disperată, căutăm cu disperare bani. Părinți, rude, prieteni și cunoscuți ne-au ajutat și am reușit să strângem 40.000 euro însă mai avem nevoie de foarte mulți bani. Foarte, foarte mulți…mai avem nevoie de încă 135.000 euro pentru a ne salva copilul. Vă rog să ajutați, nu mai știu cui să cer ajutor. Vă rog, bebelușul meu poate fi salvat.,, spune mama.

Copilul are câteva săptămâni la dispoziție să strângă banii pentru operație.

Deja câteva mii de persoane au donat însă suma necesară este departe de a fi strânsă. În Măruntei, localnicii care nu dispun de tehnologia necesara pentru a putea efectua un transfer în cont donează în cutiile speciale amplasate la magazinele sătești, iar apropiații au demarat campanii pe paginile de socializare în speranța că vor determina cât mai mulți oameni să se alăture cu cât de puțin campaniei.

Cei care doresc să contribuie la salvarea vieții lui Cezar, trebuie să menționeze numele micuțului.

Conturi bancare:

GBP lire- RO96BTRLGBPCRT0617364801

RON lei- RO91BTRLRONCRT0617364801

Stan Mihai Daniel

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Donatii cu cardul prin Facebook: https://www.facebook.com/donate/375613774659405/

Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

BT Pay: 0752076131

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Sponsorizări firme: asociatianoel.ro/donatii/sponsorizare