Slătinenii, invitați la promenadă pe aleile parcului, în acordurile fanfarei Lyra Band

208
Proiectul Lyra Band- Slatina Muzicală s-a derulat în ultimii ani în municipiu cu ajutorul acestui program de finanțare

UPDATE: Lyra Band a anunțat amânarea concertului de azi.

,,Avand in vedere aparitia unei situatii neprevazute, de ultim moment, suntem in imposibilitatea de a mai sustine astazi concertul programat in Parcul Tineretului. Reprezentatia  va fi reprogramata pt saptamana viitoare, cand vor fi anuntate data si ora, locul fiind tot in parc.,, a anunțat formația.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Lyra Band își scoate și vara aceasta fanfara în parc, încântându-i pe slătineni și nu numai cu acorduri de promenadă. Azi, formația de estradă va putea fi ascultată în Parcul Tineretului.

Sub bagheta dirijorului Ilie Hău, melodiile de promenadă vor încânta slătinenii ore bune cu un program variat de cântece, printre care: valsuri, canțonete, muzică latino, folclor românesc, canţonete italiene şi polci. Concertul va putea fi ascultat azi, pe seară.

,,Formatia Lyra Band va sustine un concert de muzica de promenada in Parcul Tineretului, incepand cu ora 19.00. Vremea se anunta prietenoasa, asa ca va asteptam in parc (intrarea dinspre bdul A.I. Cuza), sa petrecem impreuna o seara minunata!,, este invitația lansată de formația municipală.

Manifestarea face parte din proiectul ”Slatina muzicală-tradiție și contemporaneitate”, proiect de interes local cu finanțare nerambursabilă de la bugetul local, derulat în parteneriat cu Primăria Slatina.