Balș: s-a întrerupt alimentarea cu apă pe 7 străzi. Se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canal cu fonduri europene 

106

Compania de Apă Olt are în desfășurare mai multe investiții în orașul Balș pentru modernizarea și reabilitarea întregului sistem de alimentare cu apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”. Lucrările impun oprirea alimentării cu apă azi pe mai multe străzi. Furnizarea va fi reluată după ora 13.00, anunță CAO.

Serviciul de alimentare cu apă este oprit în orașul Balș pe străzile Popa Șapcă, Mihail Drumeș, Viilor, Nicolae Titulescu, Trandafirilor, Lalelelor, Plopilor, până la ora 13.00. Oprirea alimentării din rețeaua publică a fost impusă de lucrările de modernizare realizate în urbea de pe Olteț cu fonduri europene de către Compania de Apă Olt.

,,În zonă, se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Vă mulțumim pentru înțelegere!,, a transmis CAO.

În cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată în orașul Balș”, rețeaua de alimentare cu apă va fi reabilitată pe 17,54 km și se va extinde cu 5,81 km, în timp ce rețeaua de canalizare se va reabilita pe 8,11 km și se va extinde cu 4,52 km.