Alcoolul l-a ,,parcat,, la Valea Mare într-un cap de pod. Avea 1,23mg/l

226

Băut bine, un șofer din Olt nu a mai ajuns azi-noapte acasă, ci la spital pentru a i se recolta mostre biologice de sânge. Din fericire nu a fost rănit, după ce mașina pe care o conducea a izbit-o de un cap de pod la Valea Mare, însă s-a ales cu dosar penal.

Azi-noapte, în jurul orei 00:00, în comuna Valea Mare a avut loc un eveniment rutier, pe fondul consumului de alcool.

,,Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului, au fost produse doar pagube materiale, neexistând victime omenești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. ,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, fiind întocmit pe numele său dosar penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.