Deschidere amânată pentru Shopping Park Slatina? New Yorker anunță inaugurarea în august

1835
Sursa foto: http://square7.ro/project/slatina-shopping-park/

SuperZoo Tabac Xpress, Kik, JYSK, New Yorker, Hervis, C&A, Sinsay, Deichmann, Pepco, Takko, Flanco, Xpress, MediaFarm și LIDL sunt magazinele reunite în cadrul Slatina Shopping Center, centru comercial construit în cartierul Steaua pe locul fostei fabrici de pâine Aluta. Dacă noul magazin Lidl s-a deschis pe 12 mai, iar Deichmann, Pepco, Flanco și Takko sunt deschise în corpul vechi, noile branduri lasă cu așteptare inaugurarea.

Slătinenii și nu numai așteptau în această lună cu interes marea deschidere a Shopping Park Slatina, actualul parc comercial urmând a se completa cu C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo Tabac Xpress și Mediafarm. Singurul chiriaș al investitorului imobiliar Square 7 Properties, constructorul  parculului comercial Shopping Park Slatina (16.500mp), ce a anunțat deschiderea în capitala Oltului este New Yorker. Potrivit unui prim anunț făcut pe pagina de socializare, marea inaugurare ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iulie, însă acum retailerul de îmbrăcăminte anunță o nouă amânare, data deschiderii fiind 10 august, ora 10.00, când își așteaptă clienții și cu oferte speciale.

,,In sfarsit- noul tau magazin NEW YORKER se deschide in data de 10.08.2022 in Shopping Park Slatina.

CE TE ASTEAPTA: IN PERIOADA 10.- 14.08.2022 OBTII O REDUCERE DE 25 RON LA CUMPARATURI IN VALOARE DE 130 RON SI 50 RON REDUCERE LA CUMPARATURI IN VALOARE DE 250 RON.

De asemenea, in data de 10.08.2022, primii 50 de vizitatori vor primi un voucher de cumparaturi in valoare de 50 ron. Deci, asigura-te ca esti printre primii!,, este anunțul celor de la New Yorker.

În lipsa altor informații oficiale, presupunem că întregul centru comercial, cel mai mare parc retail din oraș, se va deschide la aceeași dată.

Investiția este estimată la peste 11 milioane de lei. Galeria comercială va dispune de 540 de locuri de parcare și va avea căi de acces din străzile Artileriei și Drăgănești.

Lucrările la extinderea parcului de retail cu o nouă galerie comercială au fost demarate în capitala Oltului în luna octombrie 2021 pentru al doilea corp de clădire.