PSD Olt: Suntem convinși că aceste presupuse acuzații vor fi rapid demontate, iar Adrian Chesnoiu va reveni în viața publică și politică a țării

706

Organizația PSD Olt a reacționat azi în urma deciziei deputatului de Olt Adrian Chesnoiu de a-și înainta demisia din funcția de ministru al Agriculturii și a se autosuspenda din partid, anunțând că are încredere în probitatea sa morală.

După ce DNA a cerut începerea urmăririi penale pe numele ministrului Agriculturii pentru abuz în serviciu și ridicarea imunității, social-democratul caracalean a declarat că este nevinovat și le-a solicitat colegilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare pentru a avea posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune. Mai mult, ministrul Adrian Chesnoiu și-a dat demisia de onoare.

PSD Olt a anunțat că îi este alături deputatului Chesnoiu și că organizația crede în nevinovăția sa.

,,Organizația PSD Olt crede în nevinovăția ministrului Agriculturii Adrian Chesnoiu și are încredere în probitatea morală a sa.

De asemenea, apreciază atitudinea, fără ezitare, a ministrului în fața anchetei, dând dovadă de demnitate și respect față de rigorile legii.

Suntem convinși că aceste presupuse acuzații vor fi rapid demontate, iar Adrian Chesnoiu va reveni, cu profesionalismul de care a dat dovadă în tot acest timp, în viața publică și politică a țării.,, a anunțat PSD.

Ministrul Adrian Chesnoiu, prima dovadă de onoare în politica românească | Realitatea Oltului