Bărbat de 47 de ani, DISPĂRUT din Brastavățu. Poliția și familia îl caută

1314
Imagine cu caracter ilustrativ

UPDATE: Bărbatul a fost depistat azi de către polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  în comuna Deveselu, județul Olt. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Brastavățu, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați aseară de un bărbat cu privire la faptul că fratele acestuia, BARBU VIOREL, de 47 de ani, din comuna Brastavățu,  a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul nu a mai fost văzut de marți, 21 iunie. 

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, ochi căprui, păr creț, grizonat, tuns scurt, fața rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcat într-o bluză cu mânecă lungă, de culoare neagră, pantaloni din stofă neagră și papuci albaștri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!