Se OPREȘTE apa la Balș, zona Centru. Se lucrează la modernizarea și reabilitarea întregului sistem de alimentare cu apă și canalizare din oraș

103

Compania de Apă Olt are în desfășurare mai multe investiții în orașul Balș pentru modernizarea și reabilitarea întregului sistem de alimentare cu apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”. Lucrările impun oprirea alimentării cu apă mâine, în zona Centru, timp de 10 ore.

Bălșenii care locuiesc în zona Centru nu vor avea apă mâine la robinete timp de mai multe ore. Alimentarea se la rețeaua publică va fi oprită din cauza lucrărilor  la noua rețea.

,,Mâine, 23 iunie 2022, alimentarea cu apă va fi oprită, în intervalul orar 8.00- 18.00. Facem apel la locuitorii din zona menționată  să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Echipa din teren va face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede, în parametri normali.”, a anunțat CAO.

În cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată în orașul Balș”, rețeaua de alimentare cu apă va fi reabilitată pe 17,54 km și se va extinde cu 5,81 km, în timp ce rețeaua de canalizare se va reabilita pe 8,11 km și se va extinde cu 4,52 km.