S-a întrerupt alimentarea cu apă în Slatina, Balș și Caracal. Zonele vizate și cât durează intervenția CAO

361

Din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare, Compania de Apă Olt a întrerupt alimentarea cu apă în Slatina și Caracal, în anumite zone. Și la Balș s-a oprit apa pe două străzi, fiind efectuat un branșament.

Compania de Apă Olt -Sediul Secundar Slatina intervine, la această oră, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă pe strada Cireașov. Alimentarea cu apă este oprită, în zona sens giratoriu strada Pitești- sens giratoriu strada Crișan, până la ora 14.00. ,,Sunt afectați numai agenții comerciali din zona menționată. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență pentru remedierea unei avarii, oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme.,, anunță CAO.

La Caracal, s-a întrerupt alimentarea pe 3 străzi din cartierul Bold după ce muncitorii unei firme de construcții au rupt două branșamente. Serviciul de alimentare cu apă a fost oprit pe străzile Tudor Vladimirescu, Nicolae Basarab și Răsuri până la ora 15.00.  ,,În zonă, se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali.,, este anunțul CAO.

Și la Balș s-a oprit apa pe două străzi.  Compania de Apă Olt Sediul Secundar Balș execută un branșament pe strada Nicolae Bălcescu. Alimentarea cu apă este oprită în intervalul orar 08.00-14.00 la blocul nr. 16 Apartament, pe strada Frații Buzești de la nr.1 la nr. 4 și pe strada Nicolae Bălcescu, de la nr. 1 la nr. 13. CAO a anunțat încă de ieri intervenția și a făcut apel la locuitorii din zonele respective să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.