AȚI VĂZUT-O? Polițiștii caută o femeie din Fărcașele DISPĂRUTĂ de vineri

171

UPDATE: La data de 23 iunie, femeia a fost depistată de către polițiștii Poliției Orașului Bumbești-Jiu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj,  în orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 68 de ani, din comuna Fărcașele, care a plecat voluntar și nu a mai revenit.

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați azi de o femeie din comuna Fărcașele cu privire la faptul că mama sa, TRIMBA ELENA, în vârstă de 68 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Ultima dată aceasta a fost văzută de familie în dimineața zilei de vineri, 17 iunie, în jurul orei 06:30.
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 85 de kilograme, păr alb, lung, strâns în coadă, poartă de obicei basma.
La momentul plecării era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, o bluză de culoare maro și o pereche de espadrile mov.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!