Un tren a dat peste o căruță la Valea Mare. Conducătorul atelajului a scăpat ca prin urechile acului

137
imagine cu rol ilustrativ

Azi, în comuna Valea Mare, în jurul orei 13:40, s-a produs un eveniment feroviar care a dus la oprirea trenului pentru 40 de minute. Din fericire, bărbatul care se afla în căruța lovită de tren a scăpat teafăr.

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce se afla într-un atelaj hipo, pe un câmp din localitatea Valea Mare, a fost acroșat de un tren Regio Expres care se deplasa pe ruta Craiova – București.
Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Slatina  au constatat faptul că acesta ar fi încercat să traverseze calea ferată, printr-un loc neamenajat.
,,În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind produse doar pagube materiale. După aproximativ 40 de minute trenul și-a continuat deplasarea către București.,, anunță IPJ Olt.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevazută și pedepsită de articolul 332 din Codul Penal, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.