Fugărit de polițiști pentru că nu avea permis, un slătinean a ,,parcat,, mașina într-o casă, trecând prin gard

312

Un slătinean este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. Acesta a fugit de oamenii legii neoprind la semnalul regulamentar și s- a oprit într-un gard și o casă.

Azi-noapte, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri. Cursa celui care fugea de oamenii legii s-a oprit însă cu un accident.
,,Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihăiești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită. Polițiștii au identificat șoferul autoturismului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În urma evenimentului, bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fiind continuate cercetările.