Candidat la BAC, prins cu copiuțe la Corabia. Zeci de absenți și la proba de azi în Olt

306

Cea de-a doua probă scrisă din cadrul acestei sesiuni a examenului de Bacalaureat  s-a desfășurat azi în centrele din județul Olt cu 79 de absenți. Un candidat a fost eliminat din examen pentru fraudă.

Absolvenții de liceu care susțin examenul de Bacalaureat au intrat de ieri în febra emoțiilor probelor scrise. Dacă proba E.a), cea de Limba și literatura română s-a desfășurat ieri în județul Olt cu 57 de absenți, iar doi candidați au fost eliminați după ce au încercat să înșele vigilența supraveghetorilor, unul folosind pentru copiat telefonul, celălalt fițuici (centrele de la Colegiul Național „A.I Cuza” Corabia și Liceul Tehnologic nr. 1 Balș) și azi la  proba obligatorie a profiluluis-au înregistrat mulți absenți și o eliminare din examen. Au absentat 79 de candidați, iar un candidat absolvent al promoției anterioare, care a susținut proba la istorie, la centrul Liceului AI Cuza Corabia, a fost prins cu copiuțe.

Examenul de maturitate, sesiunea iunie, continuă mâine cu proba la alegere a profilului și specializării. Afișarea rezultatelor finale se va face pe 1 iulie.

La nivelul județului Olt, 2.235 de absolvenți s-au înscris la Bacalaureat.