Elevi din Cungrea, în plenul Senatului

106

Parlamentul a fost vizitat de un grup de elevi de la Cungrea. Cel care le-a facilitat copiilor vizita în forul legiuitor al țării este fostul edil al comunei oltene, în prezent senator de Olt, Liviu Voiculescu.

Însoțiți de actual primar al localității, mai mulți copii din comuna Cungrea au participat la o sesiune în Senatul României și au făcut un tur al Parlamentului, la invitația senatorului Liviu Voiculescu.

,,Încă mai am nostalgia perioadei în care am fost lângă oamenii dragi mie din Cungrea din poziția de primar ales de ei. Și încă îmi place să cred că și datorită lor am devenit ceea ce sunt astăzi. Prin urmare, orice prilej de a le fi alături acolo, la Cungrea, sau aici, în Parlamentul României, este pentru mine o nouă șansă de a le mulțumi pentru încrederea lor și pentru generozitatea cu care mi-au oferit-o.

Vizita mijlocită a unui grup de elevi de la Școala Gimnazială din Cungrea însoțiți de primarul localității, Cosmin Vlad, a fost astăzi ocazia perfectă de a mă bucura, o dată în plus, de simplitatea rară, spiritul bun și voioșia specifică cungrenilor mei. Și ca o gazdă perfectă, le-am facilitat micuților un tur al Parlamentului și chiar o sesiune scurtă în plenul Senatului.  Sunt mândru de oaspeții mei!,, a declarat senatorul Voiculescu, președintele PNL Olt.